Moi taas pirun pitkästä aikaa ! Täällä Heinolassa klo 19.47 ukkonen hyrähtelee silloin tällöin.Haitannekko tuo mittää ? Jos särkee tämän värkin,niin särkeköön.On minulla muitakin särkyneitä värkkejä.Onneksi tämä ei ole se ainut toimiva. No niin.

Kesä on nyt kauneimmillaan.Ruohikko kasvaa,rastaat tekevät pesäänsä ja pihassa kasvavassa isossa katajassa kaksi oravaa puikkelehtivat latvuksessa.Mitä niillä lie mielessä ? Pihlaja on jo kukkinut,samoin omppupuut ja juhannusruusu on pukannu pari ensimmäistä kukkaansa jo näkäsälle.

Muuten kaikki olisi hyvin kaupungissa,mutta erotetun kaupunginjohtajan jälkimainingit lyövät vielä Kymijoen rantoja korkeammalle.Se asian jälkihoito on jotenkin taas solmussa kaiken sen kiihkeän kunnan isien tekemän hulabaloon jälkeen.95000:n euron asianajokululle kun ei meinaa löytyä maksajaa.Kaupunki kieltäytyy,entinen kaupunginjohtaja kieltäytyy ja entinen entistä kaupunginjohtajaa tukenut poliitikko ei halua maksaa mokomaa summaa.Vetää taas mielenkiintoiseksi.Korkein hallinto-oikeus vapautti kaupungin johtajastaan,mutta se jälkipyykki on vielä käsissä.

Toivotan vain hyvää,aurinkoista,kuumaa ja rentoa kesämeininkiä ! Kirjootellahan taas.