Puoli vuotta on virrrannut vettä Kymeessä sen jälkeen,kun viimeksi vuodattelin.

Niin on vesikin vuotanut kohti Langinkoskea ja tietysti kohti Suomenlahtea.Sitä vettä virtaa n.150 kuutiometriä / sekunnissa noin keskimäärin Heinolan läpi, jatkaen matkaansa Kuusankosken kautta eteenpäin.Siellä ovat Kuusankosken tehtaat lisänneet pikantin mausteensa virtaan,kuten Heinolan "paskaputsari" ja käynnissä olleet tehtaat.

Miksi juuri Suomenlahtea kutsutaan Suomenlahdeksi ? Miksi ei Suomen lahdeksi, tai vaikka Svenska Vikeniksi tai Ruski-toverin vuodoksi ? Ei,kyllä se on parempi vaan kutsua omalla nimellään : Suomen Lahdeksi.Tästä onkin sitten helppo rakentaa aasinsilta,tai paremminkin Aasin silta tänne Heinolaan.Tämä kun on muutenkin Siltojen kaupunki,yli 20 siltaa ! Lahden Aasillakin olisi sitten ihka oma,nimikkosilta.

Sieltä olisi sitten niin kivaa ja mukavaa Aasin katsella yli virtaavien vesien,tieteski kuntaliitoksen jälkeen.Ah,mikä periferia ! Ah,sieltä ne eurot juoksevat virtana Business Cityyn.Ja ah,kun Suur-Suomi jäi haaveeksi,olisi ainakin Suur-Lahti.

Vautsi ! Henna Virkkunen tekee parastaan,tai no emmä nyt tiijä,koittaako vain sitä parastaan.Kun isät veljet verellään vihki sinut vapaaksi Suomen maa niin olisiko sittenkin parempi pitää kansalaisistaan huolta,kuin rakentaa suuruudenhulluuden monumentteja ? 

Etelä-Suomen sanomienkin päätoimittajalla vaikuttaa olevan,ottaen huomioon vajavaisen ajatteluni tason,saada naitettua Suur-Lahti pienemmän morsiamen, Heinolan kanssa avioliittoon.Ei siis mitään avoliittoa. Kaikki täytyy olla lopullista.

Alati laajeneva Vierumäen Urheiluopisto tulisi tietysti,no tulisihan siinä samalla tämä periferia, Heinolan kylä mukana.Mutta se piru pärjää oikein hyvin omillaan. Mutta ehkäpä Virkkunen on kait jo piirtänyt rajat,kuin kenraalit ikään.Katsellen nenän varttaan myöten kartaan ja piirtäen kuntarajoja karttakepillään osoittaen niille  kartanpirtäjille.

Kävi tässä tänä iltana kuulopuheitten mukaan oikein telkkarin videokamerat kääntymässä Heinolassa.Täällä touhuttiin kuntaliitoskapinaa ! Voi Herrat hyvästi hallitkoon ! Kunnallispoliitikoista se terävin johto oli masinoinut tälaisen kapinan. Eikä generalissimus Henna kait tiennyt asiasta mitään ? Ihan nolottaa.No mutta. Kävi miten kävi.Jutellaan ja kirjootellahan lisää kun aihetta on.Annetaan aasin ajatella.